29 May, 2013

Shaklee B Complex

Apa itu B Complex?
Vitamin B Complex adalah tambahan diet yang mengandungi semua lapan vitamin B: B1 (thiamine), B2 (riboflavin), B3 (niasin), B5 (Pantothenic asid), B6, B7 (Biotin), B9 (folat), B12. Juga didapati secara semulajadi dalam beberapa makanan, vitamin B membantu tubuh untuk menghasilkan sel-sel darah merah dan membentuk tenaga kepada tubuh badan. Pakar pemakanan mencadangkan bahawa mengambil vitamin B complex boleh membantu merawat atau mencegah masalah kesihatan tertentu. 


shaina shop b complex 1 picture


Vitamin B Penting untuk Kesihatan yang baik

Adakah anda yakin bahawa anda mendapat bekalan vitamin B yang mencukupi? Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Pendek kata, setiap hari badan kita kekurangan vitamin B disebabkan oleh gaya hidup orang sekarang. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita. 


shaina shop b complex 2 picture


Vitamin B yang Lengkap dan Seimbang

B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.
•    B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan 
      menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada 
       tenaga.*
•    Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel 
      darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang 
      mencukupi dalam diet harian membantu mencegah 
      kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang 
      kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu 
      tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.*



shaina shop b complex 3 picture


Selain itu, Shaklee B Complex tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 



Apakah kepentingan B Complex terhadap tubuh kita?
  • Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro.
  • Terlibat dalam penghasilan tenaga dan berguna untuk kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.
  • Diperlukan untuk pembentukan darah, dengan itu, ia membantu mencegah anemia.
  • Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi, dan membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.
  • Membina rambut yang sihat dan mencegah uban.
  • Membantu dalam merawat alergi, menyembuhkan luka, mengawal penyakit jantung, hiperaktif,
  • Membina tindak balas imun, mencegah kemandulan, masalah haid, multiple sclerosis, gangguan saraf, skizofrenia, membantu fungsi seksual , kesukaran penglihatan, masalah kehilangan berat badan, dan melindungi terhadap keracunan plumbum.

Testimoni B Complex

Ada banyak testimoni tentang vitamin B complex di dalam internet mengenai penurunan stress, penambahan susu ibu, ibu mengandung perlu mendapat banyak bekalan vitamin B kerana sumber yang diberikan oleh klinik sahaja tidak mencukupi.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

27 May, 2013

Ciri-Ciri Perniagaan Online Yang Menepati Prinsip Perniagaan Unik Shaklee

Ciri-Ciri Sistem Kedai Online Shaklee anda.

Di bawah adalah penerangan lanjut berkenaan ciri-ciri Sistem Kedai Online.

1. Rekabentuk Ringkas, Kemas & Profesional

Rekabentuk memainkan peranan yang sangat penting dimana ia memberikan tanggapan pertama pelawat anda kepada anda. Anda perlu memastikan webiste atau blog direkabentuk khas supaya ia ringkas dan senang digunakan serta memiliki elemen-elemen tersusun kemas dan juga profesional

2. Warna Yang Memberangsangkan

Gunakan warna tema yang lembut dan minimal. Anda boleh menukarnya pada bila-bila masa mengikut kesesuaian dan kehendak kedai anda. Ini memberikan kepelbagaian dari segi rekabentuk kepada kedai online anda. Selain membantu mengikut 

3. Paparan Produk Yang Berbeza

Anda boleh memaparkan produk anda secara list view ataupun grid view. Ini akan memudahkan pelanggan anda dimana list view adalah untuk paparan ringkas dan padat manakala grid view adalah paparan beserta penerangan produk. Biasanya ini boleh dilakukan di dalam facebook page.

4. Urus Harga Dengan Bebas

Tanpa harga, produk tidak bermakna. Selaras dengan polisi Shaklee, harga produk tidak boleh dipaparkan. Namun, harga boleh didapati dengan mudah dengan kaedah direct nego. Diskaun juga boleh didapati dengan mudah.

5. Imej Tambahan

NiagaKit membolehkan anda untuk mempamerkan imej tambahan bagi untuk setiap produk anda. Ini sangat penting untuk meyakinkan pelanggan anda. Mereka sudah semestinya ingin melihat gambar produk yang ingin dibeli pada setiap sudut yang berbeza.

6. Mesra Pelanggan

Tidaklah wujud bisnes tanpa pelanggan-pelanggannya. Sudah semestinya, tiap antara kita berhak mendapat layanan terbaik ketika membeli belah barang keperluan kita. Ia boleh dilihat dengan blog sentiasa cuba memastikan perjalanan membeli belah yang lancar

7. Maklum Balas Secara Terus

Setelah melihat testimoni bekas pelanggan anda. Tidak selesa dengan review, bekas pelanggan anda juga boleh mengundi berapa bintang yang sesuai untuk produk anda.

8. Promosi Produk Dengan Social Bookmarking

Dengan adanya Internet, kenapa tidak tingkatkan promosi produk anda dengan cara pemasaran sosial web 2.0? Beri pelanggan anda peluang beritahu rakan-rakan mereka melalui Facebook, Digg atau Myspace.

9. Urus Jualan Anda Dengan Teratur

Antara aspek yang kritikal dalam sesebuah perniagaan adalah pengurusan.Rekodkan setiap jualan dan juga traksaksi di kedai online anda supaya mudah untuk rujukan anda dan pelanggan anda kelak.

10. Rekod & Kaji Jualan Anda

Perniagaan bukanlah semata-mata tentang menghabiskan jualan. Mengkaji hasil jualan juga amat penting. Tidak perlu lagi pening bagaimana mengkaji hasil jualan dengan kaedah statistik.

11. Mesra SEO

Sebut saja bisnes Internet, tidak boleh tidak mesti menyentuh tentang SEO. Kedai online yang mesra SEO, sudah tentu menjadi pilihan ramai. Apa tidaknya, SEO amat membantu menghebahkan kedai dan produk anda kepada umum.

12. Ruangan Featured Products

Ruangan 'featured products' adalah supaya product yang paling hangat di pasaran diketahui oleh pelanggan. Ini boleh juga digunakan untuk di musim perayaan ataupun jika anda memberi diskaun hebat kepada pelanggan anda.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai cara membuat jualan produk shaklee menerusi online:

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

26 May, 2013

Tambah Berat Dengan Weight Gain Set Shaklee

Kebelakangan ini saya perhatikan ada sebahagian pelanggan saya bertanyakan tentang produk yang boleh menaikkan berat badan. Ada orang yang nak kurus, ada orang yang nak berat. Terpulang masing-masing ada sesuatu yang ingin dikecapi baik lelaki mahupun wanita dari segi penampilan mahupun kesihatan.

Berbalik semula kepada cerita tambah berat badan ini, saya teringatkan seorang rakan semasa masih belajar dahulu. Beliau merupakan seorang pelajar lelaki yang biasa-biasa saja ketika itu. Kali terakhir saya bertemu beliau adalah pada lebih kurang 3 tahun lepas. Rupa paras fizikalnya tidak banyak berubah.



Tambah Berat Dengan Weight Gain Set Shaklee Shaina Shop

Baru-baru ini saya menerima gambar yang diforwardkan oleh seorang lagi rakan semasa belajar dahulu dan saya berasa amat terkejut kerana rakan saya yang biasa-biasa saja dahulu kini dah lain macam rupanya. Dah macam ahli sukan bina badan pula. Apabila ditanya, beliau aktif pergi ke gym secara konsisten beberapa kali seminggu selama lebih kurang 3 tahun lebih. Ditambah pula dengan pengambilan protein dan makanan tambahan lain yang membantu pembinaan otot supaya nampak lebih gagah dan perkasa. 


Apapun, itu cerita rakan saya. cerita anda pula bagaimana?


Mahu naikkan berat badan disamping ingin mendapatkan rupa fizikal yang menarik memerlukan komitmen dari segi latihan fizikal dan juga pemakanan tambahan.


Shaklee ada menawarkan set untuk menambahkan berat badan untuk semua pelanggan di luar sana. 


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.



25 May, 2013

Panduan Memulakan Perniagaan Shaklee Setelah Mendaftar Sebagai Ahli

Assalamualaikum dan salam sejahtera saya ucapkan kepada pembaca semua. Kebetulan saya terfikirkan untuk menulis berkenaan tajuk ini selepas saya bersembang dengan seorang rakan sekolej berkisar mengenai topik bonus shaklee banyak-banyak ni nak buat apa kalau simpan dalam bank sahaja, lebih baik dilaburkan.

Ada betulnya cadangan beliau yang juga merupakan salah seorang penggiat perniagaan shaklee sejak dari zaman belajar di universiti dahulu. Dengan kadar inflasi yang semakin meningkat setiap tahun; harga nasi lemak RM1 dah susah nak jumpa sekarang, kalau ada pun, 3 bungkus belum tentu kenyang, dengan laporan akhbar mengatakan setiap orang di Malaysia harus menjadi jutawan ; memiliki sejumlah RM1juta dalam simpanan mereka sekiranya mereka mahu mengekalkan gaya hidup sekarang. Memang perlu sumber pendapatan itu dikembangkan dan dipelbagaikan. 

Panduan Memulakan Perniagaan Shaklee dengan Shaina Shop
Wardah Aina & Mohd Shaiful Pengedar Bebas Shaklee sejak tahun 2012
Panduan memulakan bisnes Shaklee adalah seperti berikut:
1. Daftar ahli dengan sesiapa yang anda rasa selesa bekerja dengannya. 
Kena belajar tentang produk, tentang selok-belok company, tentang income bulan ni akan dapat berapa, pendek kata banyak interaksi antara mentor-mentee dan hubungan baik sebelum memulakan perniagaan juga merupakan asas kepada kejayaan memiliki pendapatan  setaraf pendapatan sekarang atau lebih.

2. Memiliki blog peribadi 
Kalau sudah ada blog sendiri, boleh gunakan ia sebagai platform untuk mempromosikan produk dan promosi bisnes. Selain itu, tips-tips dan hint-hint bagaimana menjadikan blog anda lebih power lebih canggih manggih segalanya boleh dipelajari dari group masing-masing.

3. Pastikan anda dimasukkan kedalam group bisnes masing-masing.
perbincangan lebih lanjut mengenai group bisnes akan membantu meningkatkan taraf bisnes anda dan group anda dengan lebih berkesan.

4. Buat sikit-sikit dan berterusan.
Ilmu yang diperolehi dari group, amalkan secara konsisten. Perniagaan anda, andalah yang bertanggungjawab terhadapnya. 

Ini sahaja yang diperlukan untuk memulakan bisnes shaklee. simple and easy. yang susahnya ialah yang no.4 kerana saya pun masih menghadapi masalah untuk membuat sesuatu dengan konsisten! Jika anda rasa anda boleh lakukannya, jangan tunggu lama-lama.

Sungguhpun begitu, kriteria yang paling penting sekali ialah anda memiliki hati yang kental dan tidak putus asa dengan Shaklee.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.


Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

19 May, 2013

Omega Guard Shaklee Price. Cuba Taipkan Di Google

"Omega guard ada lagi?" tanya seorang rakan saya di facebook. "Nak berapa botol?" balas saya bersahaja. "Satu botol cukuplah" jawab beliau sambil tersenyum. Begitulah antara dialog yang dapat saya rakamkan untuk bacaan anda. Rakan niaga saya juga mempunyai cerita dengan pelanggan mereka tersendiri terutama sekali apabila kami berkongsi pendapat mengenai Omega Guard dari Shaklee.


Untuk siapa sebenarnya produk Omega Guard ni?

    Omega Guard Shaklee di review Shaina Shop
  • Orang yang ada migrain
  • Orang yang selalu sakit kepala tapi belum sampai ke tahap migrain
  • Kanak-kanak yang berumur 2 tahun ke atas
  • Orang yang nak kulitnya cantik bersih bersinar
  • Orang yang ada kolesterol tinggi
  • Orang yang ada darah tinggi
  • Orang yang didiagnosis oleh doktor mempunyai penyakit jantung.
Dapatkan Omega Guard mengandungi Minyak Ikan Terbaik 



Cerita menarik tentang Omega Guard Shaklee.
Omega Guard Shaklee price reasonable Shaina Shop
~Lebih Berkesan apabila diambil
dengan set kesihatan wanita~
  • Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)
  • Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 
  • Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
  • Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
  • 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
  • Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini
  • Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Kalau ambil dengan set kesihatan terbaik, lagi berkesan! Banyak info yang dikongsikan dari website utama Shaina-Shop.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

18 May, 2013

Set Breastfeeding Shaklee. Rahsia Ibu Menyusu Yang Bekerjaya

"Susu badan saya dah makin kurang, saya nak cari vitamin yang boleh tambahkan susu ibu. Macamana ya?" begitulah antara soalan yang saya terima dari pelanggan. Tanpa segan silu saya syorkan set breastfeeding shaklee beserta harganya sekali mengikut keperluan pelanggan tersebut. 

Sebelum topik hangat ini dibincangkan dengan lebih terperinci, kita lihat apakah faktor yang menyebabkan susu ibu berkurangan. Di antaranya ialah:
  1. Anemia
  2. Ketidakseimbangan hormon tiroid
  3. Hypopituitarism
  4. Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS)
  5. Gestational ovarian theca lutein cyst (keadaan ni sangat jarang berlaku)
  6. Menghidap kencing manis & bergantung pada insulin
  7. Tak cukup tisu glandular (IGT)
  8. Pernah jalani pembedahan payudara
  9. Plasenta tak keluar lagi/tak keluar habis
  10. Sindrom Sheehan, apabila pituitari kekurangan darah disebabkan oleh pendarahan semasa melahirkan, so ia tidak menghasilkan hormon mencukupi utk laktasi.
  11. Obesiti.
  12. Tekanan semasa melahirkan, kehilangan darah etc.
  13. Pengambilan drug Pitocin semasa proses kelahiran
  14. Penggunaan pil perancang yang mengandungi estrogen dan progesteron.
  15. Edema disebabkan oleh IV.
  16. Pengambilan ubat-ubatan tertentu.
  17. Pengambilan herba/jamu yang mengandungi sifat anti-laktogenik.
sumber dari mommy lyna

Oleh itu bagi memastikan susu ibu sentiasa cukup selaras dengan azam para ibu-ibu yang menyusu, disamping mengambil usaha mendapatkan milk booster tradisional di pasaran, longan, mata kucing, madu dan sebagainya, tambahkan juga dengan Set Breastfeeding Shaklee.

Alhamdulillah, set menyusu ini telah membantu ramai ibu menyusu dan saya yakin anda juga pasti akan mendapat kesan baik dari nya. In sha Allah.

BASIC BREASTFEEDING SET Shaina Shop

SET B (BASIC BREASTFEEDING SET/SET IBU MENYUSU ASAS)
  • Untuk ibu yang tiada masalah penyusuan.
  • Untuk tambah susu ibu semata-mata.
  • Untuk mencuba-cuba set menyusu basic.

OPTIMUM BREASTFEEDING SET Shaina Shop

SET E (OPTIMUM BREASTFEEDING SET/SET IBU MENYUSU OPTIMUM)
  • Untuk ibu yang tak lalu meminum susu.
  • Untuk ibu yang mengalami masalah PMS.
PREMIUM BREASTFEEDING SET Shaina Shop
SET 3M (PREMIUM BREASTFEEDING SET/SET IBU MENYUSU PREMIUM)
  • Untuk ibu yang nak menyimpan stok.
  • Untuk ibu yang tidak mengalami masalah penyusuan.
  • Untuk ibu yang tak bermaya dan mahukan kecergasan disamping aktif menyusu.
Saya sedia menjawab semua persoalan anda. 

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

13 May, 2013

Shaklee Vivix™ fix body DNA to get a total wellness

Shaklee Vivix™ (150ml)




What will vivix do? It affects certain processes inside the body's cells and make you look 25 years younger. Benefits of Vivix Resveratrol found to support healthy function of brain, joint, heart health; protects and repairs cellular DNA.


vivix shaklee Shaina Shop
This is how it look
All natural. Patent-pending. Clinically tested key ingredients. Exclusive to Shaklee.

Anti Oksida yang menjadikan anda lebih muda


Testimonial Shaklee Vivix:
This was a very promising product and indeed it seems to be. I use it for almost a month and I certainly feel more energetic. By the end of the bottle I'll get a blood test to see if my cholesterol and triglycerides are lower. If so, I 'll add one more star to it. One thing I have against it, it's too acidic and not so good for my sensitive stomach. I had to lower the daily dose and use it every other day with my main course .


Vivix benefits

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

Sebab Mengapa Saya Perlu Mula Berniaga Dan Kenapa Shaklee Pilihan Saya?

Ada beberapa sebab yang menyebabkan shaklee menjadi pilihan saya. Di antara sebab berikut ada antaranya adalah sebab menolak dan sebab menarik. 




Sebab  menolak atau lebih mesra saya kategorikan sebagai faktor dalaman yang berpaksikan kepada diri saya dan perspektif saya terhadap perkara yang berlaku di sekeliling saya. Sebab menarik pula saya kategorikan sebagai faktor yang ada dalam bisnes shaklee tapi tidak ada dalam bisnes lain di antaranya ialah:


1. Produknya sangat bagus. Kalau tak percaya, cuba search google produk shaklee dan baca testimoni pengguna. Kalau produk bagus nak dapat repeat order dari customer tersangatlah mudah sekali. Dari jual produk yang tak tentu hala sumbernya dan berisiko, lebih baik memilih produk yang memberikan kita peace of mind betul tak?


2. Ramai orang yang menjadi pengedar shaklee dan berjaya menjana sumber pendapatan alternatif mengikut kadar usaha masing-masing. Kalau nak buat bisnes sambil-sambil pun boleh. Kalau bagi usaha lebih sikit dalam bisnes ni jangan tepuk dahi kalau dalam tempoh setahun side income dari bisnes ni boleh maintain RM5,000 sebulan. Kerja dengan orang nak dapat increment RM500 setahun pun susah betul tak? Tambah lagi dengan pendapatan kita makan gaji dgn kerajaan atau swasta, lepas ni masa nak balik raya bolehlah sedekah lebih sikit, nak beli perabot cantik sikit, nak upgrade plan internet supaya lagi laju sikit dan macam-macam lagi lah. Syok kan? Mulakan berniaga dengan menjual produk Shaklee sekarang.


3. Walaupun di negara kita ni orang memang fobia bila dengar MLM, tapi ada ramai juga orang yang menagih kejayaan dan kepercayaan bahawa dengan bisnes MLM sahajalah yang mampu mengubah hidup mereka. Ambil kadar berjaya kepada belum berjaya adalah sebagai 5% dan 95%. Orang yang dah berjaya dalam bisnes shaklee adalah 5% dan mereka yang belum berjaya mendapatkan pendapatan lebih RM100,000 sebulan adalah 95%. Oleh itu kalau ada orang komplen harga barang naik tapi gaji tak naik-naik, kena buat bisnes shaklee ni. Mana tahu rezeki Allah nak beri dari bisnes ni. Peluang datang kepada seseorang itu pada masa dia tidak bersedia. Macam pernah dengar sahaja ayat ini tapi di mana ya? Pejam sebelah mata, jual sahaja produk Shaklee, pedulikan kata-kata negatif.


4. Bisnes yang ..alah tersangatlah mudah untuk dijalankan. Boleh buat dari rumah, boleh buat waktu malam, buat masa guling-guling atas katil, buat kat bawah katil, dan anda sebutkan lagi senarai boleh buat dalam senarai anda. Pendek kata, kalau anda nak belajar, kami sudi ajarkan ...pokoknya, jangan ditebang. Maaf, ada iklan di situ. Yang penting, dapat satu ilmu, kena diamalkan. Sudah mahir satu ilmu, belajar lagi satu tahap ilmu dan belajar lagi sampai ke peringkat paling tinggi. Dan pada waktu itu, masa masuk shopping complex tengok tudung, baju, kasut, beg tangan yang berkenan tak payah lagi belek tanda harga. Terus panggil promoter untuk tolong bawakkan ke cashier. Masa inilah nak balas jasa ibubapa. Bayangkan anda bawak ibu ayah pergi melancong ke tempat yang menarik di luar negara, tengok negara orang.. bestnya.. semuanya on you. wow!

Sejuk perut ibu yang mengandungkan. Alhamdulillah.

5. Register ahli pun murah. RM75 siap pos segala isi kandungan maklumat asas mengenai bisnes shaklee. Kalau dah baca pun tak faham sentiasa rujuk mentor a.k.a upline a.k.a ibu masing-masing. Kalau nak tahu lagi pasal register member, daftar ahli, boleh hubungi saya bila-bila masa. Kami pengedar shaklee akan sedaya upaya untuk redha sekiranya kawan baik sendiri pergi daftar dengan orang lain kerana kami percaya, rezeki itu datangnya dari Allah yang menggerakkan hati-hati hambanya untuk register dengan siapa yang percaya itulah yang terbaik untuk dirinya. 



Sebahagian dari produk shaklee yang sangat laris dipasaran
Oleh itu, pilihlah shaklee. Kemudian belajarlah dari bawah bagaimana menjalankan perniagaan ini mengikut cara anda sendiri. Usaha, doa dan tawakkal mengiringi perjuangan saya dalam bisnes ini selama lebih kurang setahun lebih dan Alhamdulillah, taraf ekonomi keluarga bertambah baik. Syukur ke hadrat Ilahi. Saya sendiri pun telah memperolehi pendapatan pasif dengan Shaklee. Tekniknya cuma akan diajarkan eksklusif kepada ahli group saya sahaja. Jangan marah.. So, jangan tunggu lama-lama, fikir lama-lama, sementara orang lain dah lama buat keputusan dan mula berusaha menggunakan teknik promosi berkesan dan menjana pendapatan sampingan dari rumah anda sendiri. Think Big, Start Small, all in your Small Office, Home Office. 

Saya cuba insan biasa, cakap depan-depan tak berapa pandai, taip sahajalah di blog. kalau anda rasa apa yang saya buat ini, anda pun mampu lakukan, kita sama sahaja. Hanya insan biasa yang ingin berusaha untuk mendapatkan segalanya yang terbaik untuk keluarga. 



Berminat?

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

Shaklee Chewable Vita-C™ 100 mg

Chewable Vita-C™ 100 mg (90 tablets)

Vita-C 100mg adalah Vitamin C berbentuk kunyah.

Chewable Vitamin C Shaklee Shaina Shop
Shaklee Chewable Vita-C Plus 


Setiap tablet kunyah mempunyai kandungan 100mg Vitamin C. Ianya diberi nama ‘Chewable’ kerana ianya perlu dikunyah seperti gula-gula. Kanak-kanak tentu sukakanya.

Apa yang istimewanya ialah apabila anda mengunyah Vitamin C jenis ini, air liur akan membantu menghadamkan Vitamin C tersebut dan seterusnya membolehkan ianya sedia untuk diserap sebaik sahaja sampai ke usus kecil. Sesuai untuk orang dewasa juga.

Malah, kajian menunjukkan mengunyah Vitamin C dalam dos yang kecil beberapa kali sehari adalah lebih berkesan untuk penyerapan berbanding mengambil sebiji Vitamin C dalam dos yang besar sekaligus!

Itulah perbezaannya dengan Vita C 500mg Sustained Release Shaklee

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

12 May, 2013

Shaklee Fertility Set / Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee

Shaklee Fertility Set / Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee


GLA COMPLEX
GLA Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
GLA COMPLEX UNTUK ISTERI:
- membantu mengatasi masalah haid tidak teratur
- membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti




ZINC COMPLEX
Zinc Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
ZINC COMPLEX UNTUK SUAMI:
- membantu proses pembentukan hormon testosteron
- membantu mengekalkan jumlah air mani
- membantu mengekalkan paras hormon testosteron yang bersesuaian
- memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum
- membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi
- membantu menghasilkan sperma yang lebih sihat
- kekurangan zink akanmengakibatkan pelbagai masalah seksual eg sperma abnormal & penyakit prostat

ZINC COMPLEX UNTUK ISTERI:
- melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina




ALFALFA COMPLEX
Alfalfa Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
ALFALFA UNTUK ISTERI:
- membantu mengatasi rasa "sakit ketika bersama"
- membantu atasi masalah keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut (makan alfalfa bersama kalsium/ostematrix)
- membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah)



VITA-E COMPLEX
Vita E Complex Set Kesuburan Suami Isteri Shaklee Shaina Shop
VITA-E COMPLEX UNTUK SUAMI & ISTERI:
- menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita



Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.


Shaklee Slimming Set / Set Kurus Shaklee

Shaklee Slimming Set / Set Kurus Shaklee

 DETOX WITH HERB-LAX
Herblax Set Kurus Shaklee Shaina Shop
Kenapa perlu detox?
Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan.Mungkin ada yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk serap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian.



OMEGA GUARD OR LECITHIN AS FAT EMULSIFIER
omega guard dan lecithin Set kurus Shaklee Shaina Shop
Omega Guard dan Lecithin fungsinya semata-mata untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar daripada badan. Oleh itu, pengambilan Omega Guard atau Lecithin memerlukan kombinasi produk yang lain.



FIBER DAILY INTAKE WITH ALFALFA COMPLEX
alfalfa complex Set Kurus Shaklee Shaina Shop
 Kenapa fiber penting dalam set ini?
Tanpa fiber,anda akan mudah dapat sembelit. Oleh itu pengambilan Alfalfa adalah penting bersama dengan minum air masak yang secukupnya (minimum 2-3L sehari).




PROTEIN TO BUILD YOUR MUSCLE WITH CINCH SHAKE OR ENERGIZING SOY PROTEIN
ESP shaklee & Cinch Shake Set Kurus Shaklee Shaina Shop
  Kepentingan Protein?
Protein penting untuk pelihara otot dalam badan. Perasan tak ada orang yang berat badan turun tapi badan flabby ( menggeleber)? Orang yang macam ni, yang turun itu bukan berat tapi dia kehilangan otot. Otot penting untuk tingkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak. Sebab itu kalau tengok penerangan tentang Cinch Shake, antara yang ditekankan adalah pemeliharaan otot semasa diet.


Untuk ibu menyusu, sarankan pengambilan ESP daripada Cinch Shake sebab kalori cinch sangat rendah dan dikhuatiri membantutkan pertumbuhan anak-anak.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...