19 December, 2013

Mencegah dan mengubati sakit kulit dengan Set Kulit Shaklee

Berita baik untuk mereka yang mempunyai penyakit kulit. Gatal-gatal, ruam, alahan dan sebagainya. Sakit sebab gatal-gatal di tangan, kaki boleh dihilangkan dengan Set Kulit Shaklee. 



ESP + Vita-E Complex + Herbal Blend

Penawar untuk sakit kulit, gatal-gatal, ruam, eczema dan lain-lain. Ketahui kelebihan ESP di sini:

Umum mengetahui bahawa dengan kandungan vitamin E yang mencukupi. Kita akan mendapat kulit yang sihat. Cuba Vita-E Complex dari Shaklee untuk mencegah kulit kusam dan tidak sihat. Baca selanjutnya info mengenai Vita-E Complex Shaklee sebagai pelengkap Set Kulit Shaklee di sini:

Herbal blend selain kegunaannya untuk merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga, melembutkan tumit dan merawat tumit pecah, ruam pada bayi, dan gatal-gatal kulit, ia juga boleh digunakan untuk demam panas. Sapukan ke seluruh badan, badan akan turun suhu yang panas dan akan mengeluarkan peluh. Demam panas ni selalunya badan rasa sejuk. Sebab itulah cara nak turunkan suhu badan ketika itu dengan selimut tebal atau mandi. Selepas mandi, badan pasti akan berpeluh dan suhu akan mula turun.

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.


Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.




12 December, 2013

Tukar domain dari shaina-shop.com ke shaina-shop.net

Perhatian semua pembaca yang dikasihi.

Blog utama kami akan bertukar domain dari www.shaina-shop.com kepada www.shaina-shop.net.


Blog utama tersebut juga mempunyai kandungan yang sistematik mengenai produk dan bisnes Shaklee. Semoga ia dapat dimanfaatkan sepenuhnya oleh pembaca sekalian.


Mohon maaf atas kesulitan yang berlaku. Ini semua adalah masalah teknikal sahaja. Urusan operasi perniagaan berjalan seperti biasa. Terima kasih atas sokongan yang diberikan.

Happy Shopping!


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

11 December, 2013

Turunkan berat badan dengan set turun berat badan Shaklee

Berita baik untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan produk Shaklee. Shaklee ada menawarkan set untuk menurunkan berat badan. Set turun berat badan Shaklee terdiri dari Herb-Lax, Alfalfa Complex, Lecithin, Vita-Lea dan Cinch Shake Mix. 


Set turun berat badan Shaklee Shaina Shop


5 Produk tersebut perlu diambil bersama untuk mendapatkan kesan yang paling maksimum. Jika ingin mengambil beberapa sahaja dari set turun berat badan Shaklee pun boleh. Cuma kesannya kurang ketara jika hendak dibandingkan dengan set penuh turun berat badan Shaklee.


Cara Makan Set Turun Berat Badan Shaklee:

  • Pagi sebelum sarapan atau semasa sarapan, ambil 3 sudu Cinch Shake dan bancuh dengan air suam-suam kuku sebagai minuman bertenaga setiap hari. Rasanya yang sedap boleh digantikan minuman kegemaran teh tarik. Kata nak turunkan badan, gaya hidup kenalah berubah sikit. Tak banyak pun, sikit aje.
  • Selepas sarapan ambil 4 atau 5 biji Alfalfa Complex. Minum air dengan banyak. Pengambilan Alfalfa Complex memerlukan anda untuk meminum air dengan banyak.
  • Selepas makan tengah hari, ambil sebiji Lecithin dan sebiji Vita-Lea sahaja sudah mencukupi.
  • Waktu malam sebelum tidur, ambil 2 biji Herb-Lax selang 2 hari atau 3 kali seminggu.


Fungsi-Fungsi Vitamin Shaklee dalam Set turun berat badan ini adalah seperti berikut:


HERB-LAX

arkan melalui pembuangan air besar.
Selain itu Alfalfa berfungsi merangsang 


ALFALFA UNTUK DETOKS:
Detoks adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
Selain itu Alfalfa berfungsi merangsang metabolisme & memberi efek rasa 'ringan' badan.

LECITHIN UNTUK BAKAR LEMAK:
Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar dari badan.
Selain itu, Lecithin bagus untuk otak dan kebiasaannya selepas pengambilan Lecithin selama sebulan paras kolesterol akan turun/kembali normal.


VITA-LEA

Vita-Lea berfungsi sebagai pembekal multivitamin untuk tubuh badan. Selain itu ia membantu pengambilan makanan di dalam badan kita supaya lebih berfungsi ( mengoptimumkan fungsi nutrien dr diet harian kita) 

CINCH SHAKE MIX

mengandungi leucine yang merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat dalam protein tertentu. Ujian klinikal yang telah dibuat ke atas formula leucine telah menunjukkan dapat mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak (lean muscle mass).
Mereka yang telah menjalani program ini telah kehilangan lemak, berat, inci dan pada masa yang sama mengekalkan otot mereka. 
Ini bermakna, walaupun anda sudah mendapat berat yang ideal, kulit dan otot anda tidak akan menggeleber.

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

09 December, 2013

Manfaat Serta Kebaikan Collagen Shaklee Untuk Lelaki dan Wanita

Mahu kedut & garis halus muka hilang selepas 8 minggu? Baca seterusnya..





✔Adakah anda terdiri dari:
- Mereka yang ada garis-garis kedutan di muka?
- Mereka yang ada lingkaran hitam bawah mata?
- Mereka yang ada kesan bengkak bawah mata?
- Mereka yang risau masalah jeragat, bintik hitam di muka?
- Mereka yang mengalami kabur penglihatan?
- Mereka yang gusinya senang berdarah sewaktu memberus gigi?
- Mereka yang mempunyai rambut kering dan bercabang di hujung?
- Mereka yang mahu payudara dan punggung kembali anjal secara semulajadi?
- Mereka yang mengadu kerap sakit belakang & sakit sendi?
- Mereka yang mempunyai kulit kering dan tumit merekah?


===============================

Shaklee Collagen Powder adalah jawapannya.

===============================
✔Apa istimewanya collagen Shaklee ni?
Shaklee collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (melalui ujian klinikal)


✔Tugas collagen Shaklee terhadap tubuh badan manusia:
✏ ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
✏ MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
✏ MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
✏ MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
✏ MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
✏ MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
✏ MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

✔Macamana bentuknya? 
Ianya berbentuk serbuk yang mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran. 1 kotak mengandungi 15 sachet.

✔Tahan berapa lama?
Untuk kesan yang lebih optimum, disarankan ambil 1 sacet setiap hari. Jadi untuk satu kotak penggunaan selama 15hari. Walaubagaimanapun, pengguna boleh juga ambil selang sehari (untuk 30 hari penggunaan). 

✔Berapa harganya?
Retail price RM298. PM saya sekarang untuk mendapatkannya. Harganya berpatutan dengan kualiti yang dijaga serta proses penghasilan collagen ini. Sumber dari ikan laut dalam adalah sukar untuk diperolehi.

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.


Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

08 December, 2013

Vivix Shaklee Review: Penawar Diabetes

ADAKAH BENAR VIVIX SHAKLEE BOLEH MENJADI PENAWAR PENYAKIT DIABETES?

penawar sakit kencing manis



Jom baca testimoni berikut:

"semalam dapat tau kencing manis suami dah turun daripada paras 15 ke 10 dalam masa tak sampai 2 minggu" (Nor Azreen Zulkafli, klik sini untuk testimoni lengkap: http://on.fb.me/1aZpodg)

"bacaan darah 1/5/2012: 22.3 mmol/L, 18/5/2012: 7.7 mmol/L" (Sue, klik sini untuk testimoni lengkap:http://on.fb.me/HwszQM)

"kadar bacaan abah agak tinggi sekitar 17 & 18 tetapi selepas konsisten vivix 2 minggu bacaan kembali normal (5.4)" (Halimatun Saadiah, klik sini untuk testimoni lengkap: http://on.fb.me/184EA6j)

"bapa mertua tak perlu cucuk insulin lepas amalkan vivix" (Izan Rizal, klik sini untuk testimoni lengkap:http://on.fb.me/171HMQ2)

Baca 8 lagi testimoni di sini: http://on.fb.me/HFgaJN

*************************************

APA ITU VIVIX?

Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam Vivix terdapat ramuan yang dipanggil resveratrol yang bersifat anti oksida, anti inflamasi & anti kanser.



APA ITU RESVERATROL?

Resveratrol ialah sejenis phenol semulajadi yang wujud di dalam tumbuhan anggur terutamanya jenis muskat dan anggur kulit merah serta Knotweed Jepun.

Kajian saintifik menunjukkan resveratrol sangat memainkan peranan dalam memanjangkan usia kerana ia dapat melawan penuaan pada tahap sel.

BAGAIMANA VIVIX & RESVERATROL BERFUNGSI SEBAGAI PENAWAR DIABETES/KENCING MANIS?

Terdapat 2 cara resveratrol membantu pesakit diabetes/kencing manis:

1. Meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin:

Rintangan insulin adalah satu daripada faktor penyumbang utama diabetes/kencing manis. Jika sensitiviti tubuh terhadap insulin dapat ditingkatkan, kita boleh memberhentikan diabetes/kencing manis.

Apabila tubuh kita hilang sensitiviti terhadap insulin, tubuh akan mengeluarkan lebih banyak insulin untuk mengawal aras gula dalam darah. Jadi resveratrol pula mampu meningkatkan sensitiviti tubuh kita terhadap insulin oleh itu mengurangkan amaun insulin yang diperlukan untuk mengawal aras gula dalam darah.

2. Mengaktifkan enzim yang sangat berkuasa dalam tubuh kita.

Untuk mencegah atau menyembuhkan diabetes/kencing manis, satu enzim iaitu dikenali sebagai enzim SIRT1 mestilah diaktifkan yang mana enzim ini bertanggungjawab terhadap rembesan hormon insulin dan tahap sensitivitinya.

*************************************


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.


Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

07 December, 2013

Set Kurus Bajet Untuk 2 Bulan Dengan Kos Serendah RM 3 sehari.

NAK KURUS? TAPI.. TAKDE BAJET???


set bajet untuk kuruskan badan jadi slim cantik


Kami sedia membantu. Jom dapatkan Set Kurus Bajet Shaklee dengan kos kurang dari RM3/hari!

✔ Baca testimoni ini:
"dah consume alfalfa & lecithin hampir sebulan setengah, berat dari 92kg dah turun ke 84kg"
(Nazruliana Ana)
Testimoni lengkap di sini: http://on.fb.me/1gvJgKW

Lagi testimoni di sini: http://on.fb.me/19JAioP

✔✔ Apakah fungsi Alfalfa & Lecithin di dalam set ini?

ALFALFA UNTUK DETOKS:
Detoks adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
Selain itu Alfalfa berfungsi merangsang metabolisme & memberi efek rasa 'ringan' badan.

LECITHIN UNTUK BAKAR LEMAK:
Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar dari badan.
Selain itu, Lecithin bagus untuk otak dan kebiasaannya selepas pengambilan Lecithin selama sebulan paras kolesterol akan turun/kembali normal.

Dapatkan set ini sekarang bersama E-BOOK DIET CARA SIHAT.



Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

06 December, 2013

Rahsia Susu Banyak & Badan Slim Dalam Tempoh 2 Bulan Dengan Kos Serendah RM5 Sehari

ANDA IBU MENYUSU? MAHU PRODUK SLIMMING YANG TIDAK MENGGANGGU PENYUSUAN MALAH BERTINDAK SEBAGAI MILK BOOSTER?



Jom dapatkan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee dengan kos kurang dari RM5/hari!

✔ Baca testimoni ini:
"dah seminggu consume Alfalfa, Lecithin & ESP..suami tegur perut dah kempis sikit..dan paling best susu badan bertambah"
(Iman Nur Zaza)
Testimoni lengkap di sini: http://on.fb.me/1gvNtxZ

Lagi testimoni di sini: http://on.fb.me/17cl73B

✔✔ Apakah fungsi Alfalfa, Lecithin & ESP di dalam set ini?

ALFALFA UNTUK DETOKS & MILK BOOSTER:
Detoks adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
Selain itu Alfalfa berfungsi merangsang metabolisme & memberi efek rasa 'ringan' badan.
Alfalfa juga digunakan secara tradisional untuk meningkatkan pengeluaran bekalan susu ibu.

LECITHIN UNTUK BAKAR LEMAK:

Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar dari badan.
Selain itu, Lecithin bagus untuk otak dan kebiasaannya selepas pengambilan Lecithin selama sebulan paras kolesterol akan turun/kembali normal.
Lecithin turut membantu mengelakkan clog duct bagi ibu-ibu menyusu.

ESP UNTUK BINA OTOT & ENERGY/MILK BOOSTER;

Untuk ibu menyusu, disarankan mengambil ESP kerana mengambil sumber protein yang baik seperti protein soya dalam diet penyusuan amat penting untuk pengeluaran susu.
Protein juga membantu dalam membina dan mengekalkan sel-sel yang menghubungkan setiap bahagian tubuh.
Bonus lain selepas pengambilan ESP ialah mencantikkan kulit, menganjalkan aset-aset wanita (payudara & punggung) serta menambah & memekatkan susu ibu.

✔✔✔ Setiap pembelian set ini layak mendapatkan:
1. E-Book Tips Tambah Susu Rohani dan Jasmani
2. E-Book Making More Milk
3. Jadual Memerah Susu untuk Ibu Bekerjaya
4. Tips Eksklusif Tambah Susu dengan Set Menyusu Shaklee
5. E-Book Diet Cara Sihat

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.


Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

05 December, 2013

Bolehkah Alfalfa Shaklee Kuruskan Badan?

Jawapannya BOLEH. Ini disebabkan oleh fungsi detoks adalah ciri-ciri utama produk yang hebat ini. Bendasing dan toksid yang tersimpan rapi dalam badan akan dicungkil keluar oleh alfalfa dan ia keluar dari tubuh badan melalui bentuk pepejal dan gas. Jangan terkejut jika sering kentut dan sering ke tandas kerana ia sudah semestinya dijangka. Hasilnya, berat badan berkurang dan kelihatan lebih kurus.

Apa yang perlu saya tahu tentang Alfalfa Shaklee?


Produk yang agak popular dan terhad di pasaran kerana sering habis stok seluruh Malaysia kerana fungsinya sebagai produk menyaktoksid dari badan. Orang Jawa sebut sebagai detoks.Selain itu Alfalfa Shaklee juga berperanan sebagai milk booster kepada para ibu-ibu yang sedang menyusukan anak mereka. Jika Alfalfa Shaklee diambil bersama Omega Guard Shaklee boleh membantu mencegah serta menghilangkan penyakit gout. Alfalfa Shaklee adalah produk yang sangat kaya dengan nutrisi - Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang, mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan.



alfalfa complex shaklee 700 tablets shaina shop picture


Apa yang akan terjadi kepada badan lepas makan Alfalfa Shaklee?

Alfalfa Shaklee akan menyingkirkan toksik secara lembut dari badan, membantu mengawal keseimbangan asid / alkali di dalam badan. Pengguna mungkin akan mengalami healing crisis. Tanda badan memang sedia ada mempunyai masalah dan kesan menyahtoksid atau detoks sedang berlaku. Minum air yang banyak untuk mendapatkan hasil yang lebih berkesan.

Healing crisis Alfalfa Shaklee - Kesedaran Anda Penting!


Di antara kesan penyembuhan setelah mengambil Alfalfa Shaklee seperti senarai di bawah:

- Peningkatan rasa sakit di sebahagian badan yang bermasalah - kesan yang paling nyata 
- Sakit kepala yang melampau - tekanan darah tinggi, petanda menyahtoksin
- Demam, tidak cukup rehat - meningkatkan metabolisme, meransang fungsi imunisasi badan
- Penghasilan lendir seperti selsema, kahak - funsi paru-paru yang lemah, keluar kahak juga adalah petanda bagi menyahtoksin
- Rasa sakit pada otot dan sendi - badan berasid, toksin terkumpul di bahagian sakit
- Loya, sembelit, tersedu - sistem hadaman yang lemah, masalah hati
- Ruam, kulit gatal, kelemumur, keluar lendir - fungsi hati yang lemah, usus besar yang tidak sihat dan sistem pembersihan


Beza Alfalfa Shaklee dengan produk alfalfa dari pasaran luar


1.  Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)

2.  Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
3.  Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji  
4.  Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
5.  Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit
6.  Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.

Kandungannya kaya dengan nutrisi, vitamin dan mineral serta anti oksida.



alfalfa complex shaklee shaina shop picture


Testimoni pengguna Alfalfa Shaklee - anda mungkin sebahagian darinya!


Berikut adalah testimoni pengguna produk alfalfa shaklee:

alfalfa complex shaklee testimoni 1 shaina shop picture

alfalfa complex shaklee testimoni 2 shaina shop picture

alfalfa complex shaklee testimoni 3 shaina shop picture

alfalfa complex shaklee testimoni 4 shaina shop picture















credit to: mama2r.com, shazdeshoppe.blogspot.com, mama-iloveu.blogspot.com, sihatmacamyaya.blogspot.com & vitaminsemulajadi.com


Dapatkan Alfalfa terbaik hanya dari Shaklee



Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...