11 December, 2014

TONTON VIDEO & MENANG BAUCER MEMBELI BELAH BERNILAI RM50! (VIDEO #4)

Nak menang baucer membeli belah bernilai RM50 dari salah satu jenama popular pilihan anda di bawah?


Wow bestnya!
Macam mana nak menang ni?
Mudah saja.
Anda cuma perlu mengikuti langkah demi langkah berikut:

LANGKAH 1: TONTON VIDEO DI BAWAH SAMPAI HABIS!


LANGKAH 2: KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MENJAWAB 2 SOALAN MUDAH BERKAITAN VIDEO YANG DITONTON


Haaa...biar betul???
2 langkah je dah boleh menang baucer membeli belah bernilai RM50?
Ye...betul lah tu!
Nak lebih peluang untuk menang?
Tonton 2 video di bawah dan ulang langkah yang sama.
Seorang pemenang akan dipilih untuk setiap video untuk memenangi baucer membeli belah bernilai RM50.
Tunggu apa lagi?
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Disember 2014 jam 11.59 malam.

VIDEO #1:

VIDEO #2:

VIDEO #3:

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

TONTON VIDEO & MENANG BAUCER MEMBELI BELAH BERNILAI RM50! (VIDEO #3)

Nak menang baucer membeli belah bernilai RM50 dari salah satu jenama popular pilihan anda di bawah?


Wow bestnya!
Macam mana nak menang ni?
Mudah saja.
Anda cuma perlu mengikuti langkah demi langkah berikut:

LANGKAH 1: TONTON VIDEO DI BAWAH SAMPAI HABIS!


LANGKAH 2: KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MENJAWAB 2 SOALAN MUDAH BERKAITAN VIDEO YANG DITONTON


Haaa...biar betul???
2 langkah je dah boleh menang baucer membeli belah bernilai RM50?
Ye...betul lah tu!
Nak lebih peluang untuk menang?
Tonton 2 video di bawah dan ulang langkah yang sama.
Seorang pemenang akan dipilih untuk setiap video untuk memenangi baucer membeli belah bernilai RM50.
Tunggu apa lagi?
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Disember 2014 jam 11.59 malam.

VIDEO #1:

VIDEO #2:

VIDEO #4:

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

TONTON VIDEO & MENANG BAUCER MEMBELI BELAH BERNILAI RM50! (VIDEO #2)

Nak menang baucer membeli belah bernilai RM50 dari salah satu jenama popular pilihan anda di bawah?


Wow bestnya!
Macam mana nak menang ni?
Mudah saja.
Anda cuma perlu mengikuti langkah demi langkah berikut:

LANGKAH 1: TONTON VIDEO DI BAWAH SAMPAI HABIS!


LANGKAH 2: KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MENJAWAB 2 SOALAN MUDAH BERKAITAN VIDEO YANG DITONTON


Haaa...biar betul???
2 langkah je dah boleh menang baucer membeli belah bernilai RM50?
Ye...betul lah tu!
Nak lebih peluang untuk menang?
Tonton 2 video di bawah dan ulang langkah yang sama.
Seorang pemenang akan dipilih untuk setiap video untuk memenangi baucer membeli belah bernilai RM50.
Tunggu apa lagi?
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Disember 2014 jam 11.59 malam.

VIDEO #1:

VIDEO #3:

VIDEO #4:

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

TONTON VIDEO & MENANG BAUCER MEMBELI BELAH BERNILAI RM50! (VIDEO #1)

Nak menang baucer membeli belah bernilai RM50 dari salah satu jenama popular pilihan anda di bawah?


Wow bestnya!
Macam mana nak menang ni?
Mudah saja.
Anda cuma perlu mengikuti langkah demi langkah berikut:

LANGKAH 1: TONTON VIDEO DI BAWAH SAMPAI HABIS!


LANGKAH 2: KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MENJAWAB 2 SOALAN MUDAH BERKAITAN VIDEO YANG DITONTON


Haaa...biar betul???
2 langkah je dah boleh menang baucer membeli belah bernilai RM50?
Ye...betul lah tu!
Nak lebih peluang untuk menang?
Tonton 2 video di bawah dan ulang langkah yang sama.
Seorang pemenang akan dipilih untuk setiap video untuk memenangi baucer membeli belah bernilai RM50.
Tunggu apa lagi?
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Disember 2014 jam 11.59 malam.

VIDEO #2:
 

VIDEO #3:

VIDEO #4:

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

04 December, 2014

Koleksi Testimoni Vivix Shaklee

Kami dah filter testimoni vivix shaklee yang padat, ringkas, beserta gambar berwarna warni dan point-point ayat sangat jitu. Jika anda letih nak baca testimoni panjang berjela, scroll gambar-gambar di bawah.


Testimoni Vivix dari pesakit kencing manis, 7 bulan makan vivix secara konsisten lalu dapatlah hasil yang sangat mindblowing. 7 bulan makan secara konsisten lebih kurang 4 botol vivix. Harga sebotol RM 475.00. Jika anda SMS kami sekarang 016-2223767, kami akan beritahu anda cara mendapatkan diskaun sehingga 20%. Hantarkan SMS contoh: VIVIX ke 016-2223767 dan tunggu response dari kami. (Cuba lagi dalam tempoh 15 minit sekiranya tiada jawapan)


Anda nak tau tak rahsia yang sudah terbongkar? Retis pun makan vivix untuk kekal cantik dan anggun. Kalau anda rasa anda nak anggun cantik montok gebus gebas macam artis, ade gak yang bukan artis kulit jauh lagi gebu gebabas, saje je bagi contoh retis.. sebab korang kenal. bagi contoh bukan artis karang korang cakap orang kampung mana ntah.. hehe.


Kenapa vivix boleh selesaikan semua masalah kesihatan? Sedikit sebanyak mengenai cara vivix bertindak dan berfungsi setelah pengambilan secara konsisten oleh pengguna.

Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Vivix terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak dan dalam masa yang sama membetulkan kerosakan yang terjadi sebelumnya.

Ramuan Vivix yang mengandungi 10X ganda resveratrol (kandungan unik dalam Angggur Muskat@Muscadine grapes) sangat membantu melambatkan pembentukan protein AGE ( Advanced glycation end products)

Sebab itulah vivix terbukti berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan proses penuaan terus pada peringkat sel lagi. Hmmm.. Not bad at all..


Lagi satu testimoni pengguna vivix, tapi bukan pengguna tu lah. Yang sharing ni anak kepada pengguna vivix. Kalau korang nak tau sapa nama orang yang share testimoni ni, whatsapp nombor kat bawah tu. Ibunya banyak penyakit, si anak risau. Jadi diberikan ibunya yang sakit ini minum vivix. Kalau maknya terlupa diingatkan selalu. Contoh anak yang sangat bertanggungjawab. Dari kesihatan ibunya tadi yang tak menentu, lepas amalan vivix beberapa botol siap boleh menyangkul kat kebun!


Sakit jantung merupakan penyakit yang berada di dalam senarai 10 penyakit utama di Malaysia. Tak percaya boleh tengok kat sini. 

Jika anda telah faham bagaimana vivix bertindak, anda boleh membayangkan bagaimana kecacatan DNA sebelum ini dapat dipulihkan oleh vivix dari peringkat sel lagi. Dan sebab itulah vivix mampu mengawal sakit jantung seperti yang dikongsikan oleh testimoni pesakit jantung, dah kena buat operation bypass di atas.

Sayangi jantung anda. #SayaSayangJantungSaya


Lagi satu testimoni rabun jauh lepas makan vivix, mata dah tak rabun lagi. Jangan biarkan mata rabun lama-lama. Makan vivix sekarang. Order hari ini. Fast action, fast result.



Stroke. Jangan main-main dengan stroke.

Stroke adalah gangguan aliran darah ke otak yang terjadi secara tiba-tiba, biasanya disebabkan oleh gumpalan darah yang menghalang pembuluh darah dan boleh mengakibatkan kematian dari sel-sel otak. Stroke dapat menyebabkan masalah penglihatan, kelumpuhan, sukar berkata-kata dan tidak sedarkan diri.

Sedih bila dapat tahu ada dikalangan ahli keluarga yang mendapat serangan stroke. Tak kira usia, serangan boleh kena kat orang muda contohnya sepupu aku yang baru berusia 35 tahun sahaja!

Cegah stroke hari ini dan kalau tak laratpun kawal kesan serangan stroke dengan Vivix Shaklee


Ini testimoni vivix paling best, bekas pembaca berita NTV 7. Mr Law Chu Hian. Sekarang dah tak jadi pembaca berita lagi sebab dah jadi Master Coordinator Shaklee. Orang panggil dia Master Law shaje. Dahulunya ada kanser paru-paru. Menjalani prosedur kimoterapi dan terpaksa mengharungi kesan prosedur tersebut telah pulih kembali cergas dengan meminum vivix selama sembilan (9) bulan

Bila anda klik link berikut, anda akan dibawa satu page menunjukkan harga vivix shaklee.



Tak sabar rasanya nak edit balik entri ini untuk masukkan testimoni dari anda pula.

Cepat bertindak sekarang. Jangan biarkan masalah kesihatan berlanjutan. Masa bergerak pantas!

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

03 December, 2014

Hilangkan Sakit Lutut Kanan Tanpa Ubat

Apabila usia semakin meningkat, lutut selalu sakit. Macamana nak hilangkan masalah sakit lutut ni? Ape sebab sakit lutut datang di kala usia meningkat? Jawapannya ialah Osteoarthritis.

Walaupun ada rasa tak best bila menulis pasal sakit lutut ni, bukannya apa, bila nak menulis pasal satu-satu penyakit tu, aku pulak rasa sakit terlebih.

Especially bila tertengok gambar orang tengah sakit lutut ataupun gambar lutut orang tengah operate! Seriau!!

atlit sukan sakit lutut lompat tinggi bola tampar basket ball shaina shop
Teringat masa kecik-kecik dulu suka lompat kat tangga sekolah. Lepas lompat rasa sakit lutut.
Walaubagaimanapun, daku tetap teruskan penulisan ini sebab kalau aku tak teruskan korang takdelah baca entri pasal sakit lutut ni weh.

Dari pembacaan aku yang tak seberapa ni, biasanya orang tua yang selalu kena sakit lutut ni. untuk membuktikan pembacaan tersebut tengok sikit kajian ni:

Kajian menunjukkan seorang daripada empat wanita dan seorang daripada lima lelaki berumur 50 tahun ke atas menghidap osteoarthritis. Walaubagaimanapun, osteoarthritis juga boleh menyerang mereka yang lebih muda.

So orang muda pun boleh kena. Mencegah lebih baik dari mengubati. Bila dah sakit banyak duit keluar macam air dia punya laju. Tak dapat cegah banyak cegah sikit-sikit. Orang tua-tua kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Antara punca Osteoarthrtis berlaku rawan akan haus akibat geseran atas sebab inilah ahli sukan dan buruh lebih senang mendapat osteoarthritis akibat proses geseran yang lebih banyak berbanding orang lain.  Seseorang yang berat atau obes juga mempunyai risiko yang lebih tinggi untuk mendapat osteoarthritis sendi lutut dan juga sendi pinggul. Rawan tidak dapat menampung berat seseorang yang gemuk terutama mereka yang mempunyai lutut atau kaki yang kecil. Rawan akan cepat rosak dan mendapat radang.


Ostematrix

AJHT - Advance Joint Health Tablet
Mereka yang suka bersukan pada waktu malam digalakkan makan tablet dari 2 jenis vitamin ini. Takmo citer banyak yang melompat jumping smash bagai, sambil sambar shuttle cock berbakul-bakul, boleh sambar sambar sekali AJHT & Ostematrix. Next badminton ka, futsal session barulah tak terhincut-hincut lagi.


Cara nak makan senang je. Telan 4 biji Ostematrix dan 2 AJHT untuk 3 kali seminggu. Kalau masih tak confident juga, kasi PM admin laju-laju. SMS ke.. Whatsapp ke. Kalau admin tak busy boleh dapat reply untuk soalan anda sepantas kilat.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

02 December, 2014

Lelaki Boleh Makan GLA Complex. Bukan Perempuan Sahaja.

Walaupun GLA Complex sangat digemari oleh wanita langsung dicanang GLA Complex bagus untuk golongan tersebut, jangan salah faham lelaki juga boleh memakan vitamin ajaib ini.

Apa terjadi sekiranya LELAKI makan GLA COMPLEX? Kalau sebelum ini anda sering dengar wanita yang makan GLA Complex kulit yang berjerawat jadi licin, hormon tak stabil jadi tenang,  dari kurang subur jadi lebih subur dan banyak lagi testimoni GLA ni. Google je.

Ada juga yang fobia kalau lelaki makan GLA Complex karang terlebih subur lantas miang tak bertempat satu hal pulak especially isteri sedang asyik memasak kat dapur pun boleh mentrigger hot button sang suami. satu hal pulak..

Bagi mengelakkan salah faham dan taksiran negatif orang lelaki dan GLA Complex, fahami 5 Faedah yang bakal diterima oleh seorang yang bergelar LELAKI sekiranya beliau makan GLA Complex ini.
couple can eat GLA Complex Shaklee Shaina Shop
Bukan orang perempuan sahaja yang boleh makan GLA Complex

1) Meningkatkan imuniti badan seterusnya melawan sel kanser termasuk kanser prostat.
2) Mengurangkan kandungan gula dari badan seterusnya mencegah dan mengawal penyakit diabetes.
3) Mengawal hormon badan seterusnya membantu para lelaki mencapai berat badan yang ideal. Yang berat badan berlebihan akan nampak lebih kurus, yang kurang berat badan mudah mencapai berat yang sepatutnya.
4) Mengawal alahan kulit gatal dan kering seterusnya menjadikan kulit lebih cantik. Walaupun orang lelaki tak kisah sangat kulit cantik ke tak cantik ke tapi anggaplah ia sebagai bonus.
5) Mengawal keguguran rambut seterusnya mencegah botak sebelum masanya. Kalau amalkan makan GLA Complex bersama Zinc Complex rambut lebih kuat dan tahan gugur. Ucapkan selamat tinggal kepada masalah rambut gugur.

GLA Complex Sesuai Di Makan Tak Kira Lelaki Atau Perempuan

 Lelaki yang sedang mengalami masalah diabetes, rambut gugur, berat badan berlebihan, tambah GLA Complex dalam diet harian. Jangan biarkan masalah anda berlarutan. Cegah sebelum terlambat. Lebih baik mencegah dari mengubati.

Biar makan vitamin dari kena operate..

Jadi lain dari yang lain. Kalau biasanya umur 40an penyakit 3 serangkai mula mengintai peluang, kasi tutup terus. Dah berumur kalau luka sana sini lambat nak sembuh.

Biasanya orang yang sihat pada lewat usia telah mengamalkan pemakanan yang sihat sejak awal lagi. Sejak hari ini. Sejak sekarang. Bertindaklah sebelum terlewat.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:

01 December, 2014

Tensionnya Cuti Pantang Dah Habis? Susu Badan Tak Banyak? Badan Penat Tak Larat Mengepam? Video Ini Mungkin Dapat Membantu Anda

Isteri beliau menguruskan anak-anak yang masih kecil dan mengendalikan urusan rumahtangga seperti mengemas dan memasak sering kepenatan di penghujung hari. Ketahui bagaimana beliau bantu isterinya mengatasi cabaran tersebut.

Sila tonton video ini.


Jangan lemahkan diri dengan rasa down berpanjangan. Cepat sambar ESP dan vitamin lain-lain untuk kekal aktif laksana seorang supermom!

Pujuk rayu suami macam anda pujuk suami anda ketika baru-baru kahwin dahulu jika beliau dingin tak percayakan iklan #sihattanpaubat ini.

Ramai yang telah mendapatkannya. Jangan biarkan diri anda ketinggalan keretapi selamanya. Better late than never.



Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

30 November, 2014

Cabaran Ibu Menyusukan Anak Premature

Cepat tonton video ini. Menyusukan anak pramatang sangat mencabar terutama sekali kepada mereka yang baru memperoleh anak yang pertama.


Ibu-ibu yang baru melahirkan anak pramatang (premature) 7 bulan, 8 bulan, kurang dari 36 minggu belum mengeluarkan susu atau susu badan sangat kurang. Cepat atasi masalah ini dengan mengambil set menyusu shaklee.
Harga Runcit: RM288.75
Sangat rugi sekiranya anda tidak mendapatkan set menyusu ini apabila ramai ibu yang sama kes dengan anda sudah berjaya mengatasi masalah mereka dengan set menyusu ini. Order anda akan kami proses dengan pantas dan kalau anda tak mahu kami poskan ke alamat, boleh COD di kawasan berhampiran.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...