02 December, 2014

Lelaki Boleh Makan GLA Complex. Bukan Perempuan Sahaja.

Walaupun GLA Complex sangat digemari oleh wanita langsung dicanang GLA Complex bagus untuk golongan tersebut, jangan salah faham lelaki juga boleh memakan vitamin ajaib ini.

Apa terjadi sekiranya LELAKI makan GLA COMPLEX? Kalau sebelum ini anda sering dengar wanita yang makan GLA Complex kulit yang berjerawat jadi licin, hormon tak stabil jadi tenang,  dari kurang subur jadi lebih subur dan banyak lagi testimoni GLA ni. Google je.

Ada juga yang fobia kalau lelaki makan GLA Complex karang terlebih subur lantas miang tak bertempat satu hal pulak especially isteri sedang asyik memasak kat dapur pun boleh mentrigger hot button sang suami. satu hal pulak..

Bagi mengelakkan salah faham dan taksiran negatif orang lelaki dan GLA Complex, fahami 5 Faedah yang bakal diterima oleh seorang yang bergelar LELAKI sekiranya beliau makan GLA Complex ini.
couple can eat GLA Complex Shaklee Shaina Shop
Bukan orang perempuan sahaja yang boleh makan GLA Complex

1) Meningkatkan imuniti badan seterusnya melawan sel kanser termasuk kanser prostat.
2) Mengurangkan kandungan gula dari badan seterusnya mencegah dan mengawal penyakit diabetes.
3) Mengawal hormon badan seterusnya membantu para lelaki mencapai berat badan yang ideal. Yang berat badan berlebihan akan nampak lebih kurus, yang kurang berat badan mudah mencapai berat yang sepatutnya.
4) Mengawal alahan kulit gatal dan kering seterusnya menjadikan kulit lebih cantik. Walaupun orang lelaki tak kisah sangat kulit cantik ke tak cantik ke tapi anggaplah ia sebagai bonus.
5) Mengawal keguguran rambut seterusnya mencegah botak sebelum masanya. Kalau amalkan makan GLA Complex bersama Zinc Complex rambut lebih kuat dan tahan gugur. Ucapkan selamat tinggal kepada masalah rambut gugur.

GLA Complex Sesuai Di Makan Tak Kira Lelaki Atau Perempuan

 Lelaki yang sedang mengalami masalah diabetes, rambut gugur, berat badan berlebihan, tambah GLA Complex dalam diet harian. Jangan biarkan masalah anda berlarutan. Cegah sebelum terlambat. Lebih baik mencegah dari mengubati.

Biar makan vitamin dari kena operate..

Jadi lain dari yang lain. Kalau biasanya umur 40an penyakit 3 serangkai mula mengintai peluang, kasi tutup terus. Dah berumur kalau luka sana sini lambat nak sembuh.

Biasanya orang yang sihat pada lewat usia telah mengamalkan pemakanan yang sihat sejak awal lagi. Sejak hari ini. Sejak sekarang. Bertindaklah sebelum terlewat.


Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...