04 December, 2014

Koleksi Testimoni Vivix Shaklee

Kami dah filter testimoni vivix shaklee yang padat, ringkas, beserta gambar berwarna warni dan point-point ayat sangat jitu. Jika anda letih nak baca testimoni panjang berjela, scroll gambar-gambar di bawah.


Testimoni Vivix dari pesakit kencing manis, 7 bulan makan vivix secara konsisten lalu dapatlah hasil yang sangat mindblowing. 7 bulan makan secara konsisten lebih kurang 4 botol vivix. Harga sebotol RM 475.00. Jika anda SMS kami sekarang 016-2223767, kami akan beritahu anda cara mendapatkan diskaun sehingga 20%. Hantarkan SMS contoh: VIVIX ke 016-2223767 dan tunggu response dari kami. (Cuba lagi dalam tempoh 15 minit sekiranya tiada jawapan)


Anda nak tau tak rahsia yang sudah terbongkar? Retis pun makan vivix untuk kekal cantik dan anggun. Kalau anda rasa anda nak anggun cantik montok gebus gebas macam artis, ade gak yang bukan artis kulit jauh lagi gebu gebabas, saje je bagi contoh retis.. sebab korang kenal. bagi contoh bukan artis karang korang cakap orang kampung mana ntah.. hehe.


Kenapa vivix boleh selesaikan semua masalah kesihatan? Sedikit sebanyak mengenai cara vivix bertindak dan berfungsi setelah pengambilan secara konsisten oleh pengguna.

Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Vivix terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak dan dalam masa yang sama membetulkan kerosakan yang terjadi sebelumnya.

Ramuan Vivix yang mengandungi 10X ganda resveratrol (kandungan unik dalam Angggur Muskat@Muscadine grapes) sangat membantu melambatkan pembentukan protein AGE ( Advanced glycation end products)

Sebab itulah vivix terbukti berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan proses penuaan terus pada peringkat sel lagi. Hmmm.. Not bad at all..


Lagi satu testimoni pengguna vivix, tapi bukan pengguna tu lah. Yang sharing ni anak kepada pengguna vivix. Kalau korang nak tau sapa nama orang yang share testimoni ni, whatsapp nombor kat bawah tu. Ibunya banyak penyakit, si anak risau. Jadi diberikan ibunya yang sakit ini minum vivix. Kalau maknya terlupa diingatkan selalu. Contoh anak yang sangat bertanggungjawab. Dari kesihatan ibunya tadi yang tak menentu, lepas amalan vivix beberapa botol siap boleh menyangkul kat kebun!


Sakit jantung merupakan penyakit yang berada di dalam senarai 10 penyakit utama di Malaysia. Tak percaya boleh tengok kat sini. 

Jika anda telah faham bagaimana vivix bertindak, anda boleh membayangkan bagaimana kecacatan DNA sebelum ini dapat dipulihkan oleh vivix dari peringkat sel lagi. Dan sebab itulah vivix mampu mengawal sakit jantung seperti yang dikongsikan oleh testimoni pesakit jantung, dah kena buat operation bypass di atas.

Sayangi jantung anda. #SayaSayangJantungSaya


Lagi satu testimoni rabun jauh lepas makan vivix, mata dah tak rabun lagi. Jangan biarkan mata rabun lama-lama. Makan vivix sekarang. Order hari ini. Fast action, fast result.



Stroke. Jangan main-main dengan stroke.

Stroke adalah gangguan aliran darah ke otak yang terjadi secara tiba-tiba, biasanya disebabkan oleh gumpalan darah yang menghalang pembuluh darah dan boleh mengakibatkan kematian dari sel-sel otak. Stroke dapat menyebabkan masalah penglihatan, kelumpuhan, sukar berkata-kata dan tidak sedarkan diri.

Sedih bila dapat tahu ada dikalangan ahli keluarga yang mendapat serangan stroke. Tak kira usia, serangan boleh kena kat orang muda contohnya sepupu aku yang baru berusia 35 tahun sahaja!

Cegah stroke hari ini dan kalau tak laratpun kawal kesan serangan stroke dengan Vivix Shaklee


Ini testimoni vivix paling best, bekas pembaca berita NTV 7. Mr Law Chu Hian. Sekarang dah tak jadi pembaca berita lagi sebab dah jadi Master Coordinator Shaklee. Orang panggil dia Master Law shaje. Dahulunya ada kanser paru-paru. Menjalani prosedur kimoterapi dan terpaksa mengharungi kesan prosedur tersebut telah pulih kembali cergas dengan meminum vivix selama sembilan (9) bulan

Bila anda klik link berikut, anda akan dibawa satu page menunjukkan harga vivix shaklee.



Tak sabar rasanya nak edit balik entri ini untuk masukkan testimoni dari anda pula.

Cepat bertindak sekarang. Jangan biarkan masalah kesihatan berlanjutan. Masa bergerak pantas!

Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong, saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong.

Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 865473
✍ FB: Wardah Aina
⌨ FB Page: ShAina Shop
✆ Call/SMS/WhatsApp: 016-2223767
➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Petaling Jaya, Puchong

DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...